tiistai 29. syyskuuta 2015

Tähtihuppareita ja Ehta-kaavan testausta

Meidän poikien serkku täytti juuri 6 vuotta. Lahjatoiveita kysyin ja sain vielä toistaiseksi luvan ommella itsetehtyä. Ei ehkä ole enää niin itsestään selvää, että eskarilainen kelpuuttaa päälleen itsetehtyjä vaatteita. 

Lahjaksi tein made for apesin -blogin ohjeella tähtihupparin Noshin farkkujerseystä. Tässä on kokona 128cm, kaavan pohjana OB beagle boy vähän muutettuna. Kaveriksi lähti vielä perus-trikoo paita, josta en ottanutkaan tähän hätään kuvaa :)

Ja tulihan siitä niin kiva, että oma poika sai myös setin, tosin vastaväreillä. Leikkasin lahjapaitaan epähuomiossa hihat väärinpäin, niin ne tulikin sitten sopivasti tähän käyttöön :)Itselle päätin kokeilla nyt kaikkien huulilla olevaa Ehta-kaavaa, jonka saa tilattua koot.fi nettikaupasta. Kankaaksi valikoitui Lillestoffin farkkujersey mustana. Tämä on sitä surullisen kuuluisaa erää, josta osa menee piloille heti alkuun eikä kestä käytössä juuri lainkaan. Toivottavasti kestää, mutta nähtäväksi jää. 
Taskut toteutin upotettuna sivuihin, enkä tikannut niitä kiinni etukappaleeseen.  
Jouduin ottamaan rintojen kohdalta aika paljon sisään, mutta lopputulos on äärettömän mukava olovaate!Ja samasta farkkujerseystä vielä itselle ihan ensimmäiset leggarit, kaavana OB sammalikko. Tykkään!!
  


2 kommenttia:

  1. Hirmu hyvältä näytti Ehta! Omaani en ole vielä testannutkaan... Ja ältsin kivat hupparisetit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kokeilla ehdottamasti Ehtaa. Suosittelen :)

      Poista