torstai 7. heinäkuuta 2011

Ensimmäiset tekeleeni

Kameraa tyhjentäessäni törmäsin näihin. Tässä ovat ensimmäiset lastenvaatteeni, jotka olen tehnyt. Odotin silloin niin kovin, että meidän poika alkaisi kontata. Siitä sain inspiraation tehdä housut polvipaikoilla. (Nyt kun ollaan juuri tuossa konttausvaiheessa, en ole lainkaan niin innostunut. Saa mennä perässä koko ajan)
Kaava on yksinkertaistettu Ottobrestä 4/2010 ja nämä ovat koossa 80. Ulkoiluhousujen kaava ilman vuorta on muuten aika reilu =)


Kangasta luonnollisesti hieman jäi, joten kummipoikani sai myös collarit koossa 98cm. Ei mennyt näissä tämä taskujen teko ihan putkeen.. Muistaakseni purin ne neljään kertaan ja eikä mennyt edes hermot (mikä jälkikäteen kuulostaa suorastaan ihmeeltä). Olin vaan niiin innostunut =) Tässä niistä kuvat:

Kaavat on samasta lehdestä ja näissä on koko 98cm. Molempien housujen kankaat ja resorit on hommattu Laitilan Helmikankaasta.

Katsoin kuvien päiväystä.. Olen aloittanut tämän uuden harrastukseni vasta maaliskuussa! Onko siitä tosiaan vasta niin vähän?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti