torstai 1. syyskuuta 2011

Bodyt paitojen alle

Vihdoinkin.. Olen tässä blogista pitämäni tauon aikana myös ommellut, vaikkakin täällä on ollut hiljaista. Olen jo ajatellut hieman syksyä (enemmän pitäisi ajatella juuri tuota syksyä ja viileitä ilmoja) ja tehnyt lyhythihaisia bodyja muutaman paitojen alle. Ensimmäistä kertaa kokeilin ihan vaan surauttaa saumurilla tuon kaula-aukon ja tikata saumanvarat. Hyvähän siitä tuli noinkin ja aika paljon helpommin. En ole pahemmin noita vaatteita kuvausta varten silitellyt tai muutenkaan asetellut. Se ei ole mun juttu. Näyttäis ehdä perusvaatteet paremmilta jos vähän näkis vaivaa, mutta kun ei viitsi, niin ei viitsi =)
Kaavan yläosat Ottobre 1/2011 ja alaosat on enemmän omaa sovellusta.. Koon arvioisin olevan 80-86cm. Molemmat kankaat on ikasyristä ja resorit Royal-tuotteesta. Koitin tehdä tuosta peukalo-liisasta unisex-bodyn, mutta aika tyttömäinen tuli. No, menee se vaatteiden alla, kun kukaan ei sitä sieltä näe =)

Tässä vielä yksi sovituskuva.


1 kommentti:

  1. Kivoja bodeja! Mulla odottelee palanen tuota peukaloliisa-trikoota ja olen myös yrittänyt pähkäillä, että miten siitä saisi unisexin...

    VastaaPoista