lauantai 15. joulukuuta 2012

Parit yökkärit ja pipoja

Vanhempi poika on sen verran kasvanut, että tarvetta oli tehdä parit yöpuvut. Kaavana näissäkin Night owl, johon helmaan ja hihoihin sekä lahkeisiin lisätty pituutta. Housuina saman lehden pyjamahousut.

Ruskea yökkäri on Znokin luomujerseytä ikasyriltä. Tämä on ollut kyllä jonkin aikaa jo käytössä ja pinta on aika nukkainen. Olin aika pettynyt, kun ei mikään "ilmainen" kangas ollut. On silti todella pehmeää, nukasta huolimatta.. Sitä vaan asettaa kankaalle tietyt laatuvaatimukset hinnan perusteella :)Tämän allaolevan kankaan olen ostanut Laitilan Helmikankaasta. Settiin kuuluvat housut ovat vaaleansiniset (jotka ovat unohtuneet näköjään kuvata)

Ja vielä Nanson setti:

Pipoja olen jossain välissä urakoinut meidän poikien serkuille. Kaava oma. Ruttupipot, jotka roikkuvat kunnolla oli siis toiveena. Mustat ovat tavispipoja. Kankaat Royal-Tuotteelta 


 

Kaavakokeilujen tuloksena sain tehtyä meidän pojalle korvia suojaavan pipon. Tämä pipo on kaksinkertaisesta fleecestä, jonka olen ostanut myöskin Royal-Tuotteelta Ei kommentteja:

Lähetä kommentti