maanantai 25. helmikuuta 2013

Lahjoja tytöille

Tämä blogin päivittäminen laahaa perässä todella pahasti. Tarkoituksena olisi saada nämä "vanhat tekeleet" blogattua ja siirtyä pikkuhiljaa reaaliaikaan. Toivottavasti ei jää pelkäksi haaveeksi vaan jossain vaiheessa tekeleitä tulisi sovituskuvien kera :)

Poikien serkkutytöille olen tehnyt lahjoiksi vaatetta. On vaihteeksi niin kivaa ommella pinkkiä ja mekkoja. Mukavaa väriterapiaa kelle vain ;) Ehkä siskoni saa ensi kuun lopussa tytön, niin saan jatkaa tytöille ompelua!
Tämän kankaan ostopaikkaa en enää muista. Kaava on joku Ottobren perusteepparin kaava.

Pilkkuleggarit paikallisen kangaskaupan trikoosta. Kaavat jostain Ottobresta ja kokona 134cm. Tuli pikkasen liian lyhyet, mutta säärystimien kanssa tulee käytettyä. :)

Ompeluelämää palstan vinkkina hoikalle tytölle Ottobren 301 paitakaava. Hihoihin lisätty pituutta taitteen verran ja tuli tosi hyvä. Kokona tässä 104cm ja kangas Itävallan kimpasta aikoinaan hankittua


Nämä liivarit ovat molemmat koossa 134cm (pituus 140cm). Toinen kangas kirpparilöytö ja toinen Laitilan Helmikankaasta. Napit ovat myös Helmikankaan valikoimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti