sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Joustis-onion ja lahjuksia

Poikien serkkupoika täytti viime kuun lopussa 4-vuotta ja synttäreitä juhlittiin viikonloppuna. Etukäteen vähän toiveita kyselin ja punaisia housuja toivottiin. 
Punaiset velourhousut (OB 4/2011 High Jump) koossa 110cm. 
Housuille kaveriksi Royal-tuotteelta ostamani Lillestoffin race -kankaasta paita (OB 4/2012 Little Lamb) samassa koossa.  

Tällaiselta setti näyttää valmiina:Sitten jotain itselle. Tämän piti valmistua samoille synttäreille itselleni. Toisin kävi, kun (ompelu)aika loppui yksinkertaisesti kesken. Ensimmäinen vaate itselleni joustiksesta.  
Edellinen Onion oli trikoosta ja mielestäni pikkuisen löysä. Tähän sitten riskillä saumanvarat pois (koko M) ja eteen yläosaan lisäsin korkeutta 2cm. Olisi saanut olla ehkä 3 tai jopa 4cm lisää. Takana ei ole saumaa ja etuosan sauma on vahvistettu framilonilla. 

Pääntie on huoliteltu framilonilla, johon apuja löysin täältä. Toteutin sen renkaana ja minun 5mm framilonilla oikea mitta oli 7/8 pääntien mitasta. Helppoa ja nopeaa.
Kangas on joustofroteeta Lasten Metsolasta4 kommenttia:

  1. Hienot :) Hyvältä näyttää saumakin ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tunika ja toden totta pääntie on supersiistin näköinen näin ommeltuna. Tätä täytyy kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Hieno lahjus ja mekko on ihana. Täytyisi saada kyllä tuo kaava kun niin moni on tehnyt hienoja mekkoja/tunikoita sillä.

    VastaaPoista