maanantai 20. tammikuuta 2014

Noshin lintuveivi

Osallistuin taas viime perjantaina Saumanvara ryhmään Savawayhin. Aiheena oli Noshin ylläripussukka, josta paljastui tyttökangasta. Onneksi siskolla on alle vuoden ikäinen tyttövauva, jolle voi tehdä. Mietin pitkään mekon tai tunikan välillä, mutta kangasta oli sen verran paljon, että sain siitä hupparin. Pinkkiä tai valkoista vetoketjua ei varastoista löytynyt, niin tyydyin noihin neppareihin.

Tämä on tehty Panda (OB 3/2012) kaavaa mukaillen. Lisäyksenä pituutta helmaan, resorit hihoihin ja yksi tasku pitsireunuksella. Tämän taskun kanssa sitten taistelinkin. Purin sen taskun kahteen kertaan, mutta siinä se nyt on ja pysyy ;) Kangas on kyllä ihanan kesäinen ja raikas!

Näistä lähdin liikkeella (aikaa se 2 tuntia, joka ei ihan riittänyt)Ja tälläinen siitä sitten tuli. Hupparitakki hiippahupulla ja pitsitaskulla, kokona noin 80cm.


Taskusta lähikuvaa 

Kankaasta jäi vielä pieni suikale, josta sain huppariin sopivan asusteen. Trikoolippis, jonka vuoritin kokonaan pinkillä trikoolla. Samat trikoot kuin hupparissakin on. Kaavan olen saanut kaverilta ja sitä vähän pienensin oman maun mukaan.Ja vielä edestä


4 kommenttia:

 1. Kivannäköisiä ompeluksia. Mahtava lippis! Mua niin harmittaa, kun missasin tämän kertaisen saviksen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti sopii myös tulevalle käyttäjälleen

   Poista
 2. Kaunis tuo takki! Ihanan raikas tuo kangas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin. Kankaasta tuli heti mieleen kesä ja linnunlaulu :)

   Poista