keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Helpolla kesään matti myöhäisenä..

Kesä ja helteet tulivat jo ja meillä esikoisen shortsi tilanne oli suoraan sanottuna heikko. Viime kesäisistä osa onneksi meni, kun nyt ollaan ilman vaippaa. Tein uusimmasta Ottobresta ne Easy Piecet, jotka olikin oikeesti helpot ja nopeat tehdä. Vietin silti taas kerran luokattoman kauan aikaa resorivalinnan kanssa.. 
Toiset on menossa yöshortseiksi ja toiset ihan käyttöön.


Sitten vuoroon paremmiksi shortseiksi ajatellut Sporty Pocketit. Tein kokeeksi ilman taskuja eteen ja on kyllä tylsät näin! Lisäksi vyötäröresorin pituus on syytä TODELLAKIN tarkistaa. Ohjeessa sanotaan, että kumppari sinne sisään, mutta silti jää löperöksi. Eli ensi yrittämällä meni purkuhommiksi, mutta onneksi vain vyötäröresorin osalta. Käytössä on sellaiset lökät collarishortsien tapaiset. Tykkään kyllä muuten tästä mallista!Vaihdoin vielä resorin väriä tähän lopulliseen versioon. Sovituskuvaa en ehtinyt saada, kun tuli maidot syliin ja shortsit meni pyykkiin :) Mutta muuten hyvä lökämalli! Kangas on ikasyrin jerseytä.


Takaa löytyy tasku. Oli yllättävän helppo tehdä. Turhaa olen näitä vierastanut, vaikka se silittäminen on edelleenkin mulle työlästä. :)


3 kommenttia:

  1. Jossain muussakin Ottobren housukaavassa on vyötäröresori ollut tätä mallia. Just leikkasin omalle pojalle tällä kaavalla shortsit ja huomasin, että olen unohtanut piirtää vyötärökaitaleen, mutta ei sen näköjään niin väliä, parempi vissiin leikata mittanauhan mukaan.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat shortsit ja tykkään tuosta Easy piece-kaavasta.

    VastaaPoista