lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kummipojalle

Ihana kummipoikani täytti jo 4 vuotta. Kysyin hänen äidiltään, mille vaatteille olisi tällä hetkellä suurin tarve. Sain vastaukseksi, että kaikkea tarvitaan. Asia selvä!

Ensin tein parit teepparit. Molemmissa eri kaava. Raglan-malliset paidat eivät kuulemma oikein sovi. Siksi tein kaavoilla, joissa saumat olkapäillä. Toivottavasti edes toinen sopii, mieluummin tietysti molemmat. 

Palomies on Tooth Troll koossa 116cm ja raitilla Young Designers 110cm. 
Palomies-kankaan ostopaikkaa en edelleenkään muista, resori Majapuulta.
Raitilla-kangas Royal-tuotteelta, resori ikasyr

Keltainen ei ole ollut pojan äidin suosiossa, mutta kummitäti ja kummipoika itse tykkäävät.. Halusin tehdä jonkun setin. Jonkun, joita voi käyttää sekä yhdessä että erikseen. Siihen tarkoitukseen sopi Majapuun ruskea jopo-neulos ja Lasten metsolan ohut joustis. 
Ensimmäistä kertaa kokeilin tuollaisia taskuja ja mielestäni onnistuin :)

Huppari on muokattu kaavasta Be Careful Out There ja kokona on 116cm. Kangas ja resori Majapuulta. Ruskeasta trikoosta tein huppariin alavarat ja hupun vuorin. Sen olen ostanut Royal-tuotteelta. Vetoketju on ostettu Karnaluksilta.

Housuissa kaavana halki leikattu saimi. 
Joustis Lasten Metsolasta ja resori Majapuulta

Aika retroa, ME LIKE! Toivottavasti on myös lahjan saajan mieleen..


2 kommenttia:

  1. Voi että miten siisti vetoketju hupparissa!!!! Aivan mielettömän ihania juttuja olet ommellut kummipojalle, aika onnekas pikkuhenkilö :D.

    VastaaPoista