sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

4 x tytölle ja lahjaksi

Lahjojen tekeminen on hauskaa puuhaa, tosin haastavaa. Etukäteen ei voi kovasti kysellä, ettei lahja paljastu etukäteen. Sovittaa välillä ei voi, kun mallit puuttuu. Kyselyihin ja omaan vaistoon luottaen valmistui seuraavat:

Tuttavaperheen luo tuliaisiksi Hoops (OB 3/2012), kokona 110/116. Tämä pilvijersey on muistaakseni Kestovaippakaupasta tilattua ja ei ole JNYn, vaikka niin tilaessani luulin. En usko sen käyttöä haittaavan :) 
Paita pääsikin heti käyttäjän mukana Korkeasaareen, johon teimme yhdessä pienen retken.

Poikien serkkutytölle samalla kaavalla, mutta kokoa isompana ihanasta Royal-tuotteen linnunradasta. Tämän paidan muutin tunikaksi, toivottavasti onnistuin. Kuvasta ei näy, mutta helma levenee alaspäin. 
Resorit ovat tummanruskeat ja ostettu myös Royal-tuotteelta.


Sitten haastavin.. Poikien serkkutytöille lahjat. Tytöt ovat myös keskenään hyvät kaverukset, eli samanlaiset ajattelin. Koot 140/146 ja 152cm. Selasin moneen kertaan lehtiä ja etsin hyvää/tarkoitukseeni sopivaa kaavaa. Kankaaksi olin ajatellut sinistä linnunrataa. Lopulta päädyin Tellervo trikootunikaan (OB 1/2009), joista muuttelin vähän pituutta ja hihoja. Kanttasin isommille tytöille samalla kankaalla pääntien ja hihansuut. Toivottavasti osuin nappiin. Jälkeenpäin kuulee, miten kävi :)


Kahdesta ompeluksesta puuttuu kokomerkki, koska minulla ei niitä ollut. Opin, että varastossa täytyy olla joka koossa pari merkkiä lahjojen varalta ;)

2 kommenttia:

  1. Kivoja paitoja!
    Toisille tekeminen on aina haastavaa, jos ei satu olemaan samankokoista mallia kotona! :)

    VastaaPoista