sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Viikko pulkassa

Lupasin lähinnä itselleni, että teen tällä viikolla viisi ompelusta. Se on minulle aika paljon, kun ompeluaika alkaa iltaisin, kun lapset menevät nukkumaan. Mutta onnistuin ja aikaakin jäi vielä koko tämä ilta!

Tämä Noshin elefantti-interlock mielletään vauvojen kankaaksi. Itse en sitä sellaisena nähnyt. Tykkään hirmuisesti näistä väreistä, vaikkakin valkoinen ei ole paras väri ainakaan meidän taaperolle :)

Kankaat Noshia Royal-tuotteelta, ribbiresori Noshilta suoraan, vetoketjut Karnaluksilta. 

Kaavat: Pienempi Ottobre 3/2012 Panda koossa 86, hihoihin lisätty resorit, neppareiden tilalle vetoketju sekä vetoketjulle alavara.
Isompi Ottobre 4/2012 Be Careful Out There muokkauksin (vetoketju alas asti, alavarat, taskut)


 Taskuista olisin halunnut isommat, mutta kangas ei kertakaikkiaan riittänyt suurempiin! Vetoketjun reuna täytyy vielä tikata.. Pari sovituskuvaa


Tämä hiippahuppu on ihana!
Pari lätsää isommalle. Kuvassa näyttää hyvälle, mutta liian löysä kuminauha molemmissa takana, eli odottavat uutta kumpparia. Lentokone Nappikauppa punahilkasta ohjeineen, autopuuvilla Laitilan Helmikankaasta kaverin kaavalla.


 Ihanaakin ihanampi teeppari isommalle koossa 104cm (pituutta lisätty noin 5cm). Perusteepparin kaava, jolla olen tehnyt aiemmatkin (Ottobre 3/2011) Kangas on Kangashamstereista
4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo hupparit! Itse jätin Noshin norsut aikoinaan ostamatta ja vieläkin ne vähän kaivelee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään itsekin ihan hurjasti! Valkoinen pohja kyllä pikkuisen arveluttaa ;)

   Poista
 2. Ihanat hupparit!! Ja kivat muutkin ompelukset, viisi työtä viikossa on hieno saavutus! :)

  VastaaPoista